Taiteellinen johtaja

Eero Lehtimäki opiskeli klarinetin- ja bassoklarinetinsoittoa Helsingin konservatoriossa. Valmistuttuaan hän jatkoi opintojaan historiallisten klarinettien parissa Itävallassa ja Saksassa. Hän on toiminut Iitin musiikkijuhlien festivaaliartistina vuodesta 2013 lähtien ja esiintynyt solistina ja kamarimuusikkona laajalti monien orkestereiden ja kamarimusiikkikokoonpanojen kanssa. Lehtimäki on klassiseen ja nykymusiikkiin erikoistuneen puupuhallinyhtye Aava Windsin perustajajäsen.

Vuonna 2010 Eero Lehtimäki aloitti kapellimestariopinnot Sibelius-Akatemiassa Jorma Panulan luokalla valmistuen keväällä 2016. Opintoja hän on täydentänyt Wienissä sekä mm. Valeri Gergijevin ja Hannu Linnun mestarikursseilla. Vuonna 2014 Lehtimäki voitti kansainvälisen NWBC-kapellimestarikilpailun, ja on siitä lähtien johtanut useita ammattiorkestereita sekä Suomessa että ulkomailla.

Syksyllä 2019 Eero Lehtimäki aloitti kautensa Joensuun kaupunginorkesterin taiteellisena johtajana. Brinkhall soi -festivaalin taiteellisena johtajana hän debytoi kesällä 2018.

Refugium musicum